0610307347

Onze Zoete Taarten


Appeltaart zoals die zijn moet. Rijk gevuld met de beste appels, een vleugje kaneel, rozijnen en een paar druppels geheim van de bakkers.
Geen kouwe appelmoes in fabrieksdeeg, zullen we maar zeggen.
Lekker fris, niet te zoet en zelfs met slagroom verantwoord binnen elk dieet.

ChocoladeWalnotentaart voor wie een stevige hap waardeert.
Een compact baksel van zware cake afgestreken met chocolade en bestrooid met walnotenkruimels. Een scheut in het bakproces verdampte rum geeft deze taart een bijzondere smaak.

KersenKruimeltaart is het stevige broertje van de vlaai.
In een kruimelig krokant baksel gaat een heerlijk kersenmengsel schuil, dat behalve de kers ook een vleug vanille en kaneelsmaak aan u doorgeeft. Een punt kersenkruimeltaart schreeuwt om een flinke klodder handgeslagen echte slagroom, maar dat moet je dan wel mogen van jezelf...

Kwarktaart komt in vele soorten en gedaanten. De onze blinkt uit door eenvoud. Eigenlijk is een kwarktaart een basistaart die het moet hebben van de toevoeging bovenop. Onze kwarktaart is naturel al een feestje. Het fruit bovenop is meerwaarde, geen noodzaak.

Frambozen Bavarois is wat het is en anders niks. Als iets op de tong smelt is het deze romig samengestelde taart wel. Zoete opgeklopte room, zoete frambozen, zoete bodem van cake en toch een frisse sensatie. Weer zo'n geheimpje waarvan we de citroen wel willen uitlekken.

Je hebt citroentaart en citroentaart en natuurlijk citroentaart, alleen wij kregen de onze niet zoals we hem graag zelf gepresenteerd zouden krijgen…, en dat was zuur! En wie wil er nou zuur? Maar een zoete citroentaart…, dan klopt er ook iets niet. Toen moesten we ineens denken aan die uitspraak van die politicus, we zijn z’n naam even kwijt: na het zuur komt het zoet… Kijk, en daar konden wij meteen mee uit de voeten. Eerst een beetje ‘frissig zuur’ en dan ‘prettig zoet…’. Enfin.., komt u maar proeven!


Onze Hartige Taarten


Quiche Lorraine volgens Taarterie 'De Dis'. Er zijn net zoveel Quiches Lorraine als er mensen zijn die ze maken. Het zou dus weinig chic zijn om deze taart als de onze te claimen. Daarom volstaan we hier met te zeggen dat die van ons wel heel erg smakelijk is. Zelf mogen we graag een punt achteroverdrukken om een uur of vijf 's middags en er een glaasje wit bij schenken.

Vegetarische Quiche is een kleine maaltijd. Deze maaltijdtaart is er in principe in duizend en één variaties. Het deegomhulsel van deze taart is de verpakking van het vulsel. U wilt paddenstoelen? Wordt het een Paddenstoelen Quiche.
Onze standaard vegetarische Quiche heeft een vulling van onder andere: spinazie, feta en zonnebloempitten.

Aardappeltaart is een luxe pieper voor bij uw menu. Uw vlees ligt in de marinade en ook de salade of groente kan niet meer mis. Maar.., alleen maar aardappels toevoegen is zo alleen maar aardappels... Onze Aardappeltaart laat zich prima in tien punten snijden. Tien aardappelgerechtjes als aanvulling voor uw menu.
Aardappelschijfjes gebonden door een eimengsel verrijkt met tijm, honing en geitenkaas.