0610307347

Bitterbal of..,


De mogelijkheden die men heeft om een partij of evenement te cateren zijn vrijwel onbeperkt.
Hoe een partij of evenement uiteindelijk gecaterd gaat worden is het resultaat van soms wel een paar gesprekken en van het daarbij zorgvuldig samenvoegen van uw wensen en onze suggesties.

De catering is in de regel onderdeel van een dag 'uw dag' die onthouden wil worden als een onvergetelijke. Niets is zo erg als mislukte bruiloftsfoto's, regen tijdens het tuinfeest en een schrale slecht verzorgde catering. Te weinig en niet lekker...

De Nederlander heeft zich de afgelopen jaren culinair ontwikkeld. Er is meer mogelijk dan een slappe asperge uit blik in een rolletje bleke ham, het blokje kaas en de bitterbal.
Tot ons grote genoegen horen we de klant steeds vaker zeggen: verras ons maar, of vragen: we willen het een beetje met een Mexicaans tintje, kan dat? Dat kan zeker, want voor enthousiaste ambachtslui - zoals wij onszelf graag zien - zit de uitdaging vooral in het niet alledaagse recept en het kunnen verlaten van de routine.

Het spreekwoord: wat de boer niet kent dat lust ie niet, is allang geen waarheid meer als een koe. Het gebeurt regelmatig dat wordt afgeweken van de eerste, meest voor de hand liggende keus, omdat men enthousiast raakt voor een wat meer fantasievolle en/of exotische mogelijkheid.
Gevulde dadels in plaats van de bitterbal, mini kaascroissantjes als alternatief voor een kaal blokje kaas en bijvoorbeeld een klein saucijzenbroodje als vervanging voor de leverworst.

Natuurlijk kent de klant zijn gasten zelf het best. Wanneer men de gemiddelde smaak van de genodigden weet vast te stellen, kan er gekozen worden voor: leveren naar verwachting, of de gasten verrassen.